BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, 6 September 2012

hi....:) lama nyer x karang blog...lama sgt2 okehhhhh......!!!! lptop osak bisa la kan....Oke skunk aku Da abeh stdY Dah..at Kole Komnuti Arau..cma tggu nk KONVO saja...:) buat Msa skunk aku ..aku dok elEx dlu...Oke Nka keja....:) cqi DweT then KwIn :) Orite...Kelia Balik....skunk aku nak Mula wat KeJa di Debunga Buti..butik Nie...BF aku Y kira...wat SemenTaRa an...Nk bUka Butik sndri aMIN..amIn..amIn..:) oke Sebut psak BF...Skunk BF akU.....Wan MOHD SUHAIB ROMANI....I LoVe him Very2 mucH co mUch taw enggak..Hehe......Oke Nak bg taw abG aku Dua oranG tu Da pun kawin K..So...aku Dpat kakka ipaq 2 owang skli....sempoi X.....haha.....Oke hunbungan aku ngn SUhaib daH drestui FAMILY kami dUa......Alhamdllah....Amin...SeMoga Kekal wat Selamanye....aYah cm Biasa sakit.....beruBat byak Tempat Dah..But not helhty cm Bisa jgk....Mx2 ayah cpat2 cembuh cm biasa tringin nak tgk ayah Jalan cm dLu.....Oke my mum da Pkai spex Mata..cuz x nmpk...uSia kan Da bpa da kan....Biasa la tu....akak Da dapat bby dah....Nama NUR AsMa zUlaika....aina pun Da dpat adex dah an....Oke la tu.....:)aku nk sMbung stdy tapi abg x Kasi...seBB apa...Tda spa nk Jaga kt N9 nu...Oke.....lah......x pe....x ksah sgt da X Bule Y tu so;.;..nk keja cqi dwet,,NK berDekari seNdiri....oke Lah Nnty update lagi lah.....I LoVe U mat SuhaiB...muMMMMMuuuuuuuaaaaaaaaaahhhhhh!!!...:) :D :D

Saturday, 31 December 2011

New YeaR :)

ePY nEW YEAr MY BLOg 2.0.1.2 :)raMai sgt kt aloq staq mlm Nie.....td aku da dinner TNB abg ipaq aKu zaIdi.....p la td nan akak aku pe Kan....bgmbq apa smua....:) syOk la jgk ...lpas tu lpa tmbak bunga api apa...lawa koT..blik paDa tu p jlan2 kot pekan saD,,,p kot dtaran Jem gyle koT....;/ x tataq Nk msuk jlan mna...then saMpai jgk la uma....:) tqus kOl saYg sya..dia keje mlam Nie...cInyer.....Koko sya kna qJa...:) hahaha.........hope BtOi la...bKn aPa tKot ;'( sbnaq nyet..pham2 La x Kwin g.......1.1.12 GenaP la 4 tahuN 5 bulan aku berpaSangan degn WAN MOHD SUHAIB BIN ROMANI :) AKu hrap dgaN dia KeKaL waT slmanya,,FoRevEr...:)taw Syang...maMy Syag PaPy sgt2 Taw...insyllah mamy kan Berubah taun nie demi papy...mamy nk pham papy sgt2....mamy tamau khilangn papy..pedih ouh papy...;'( huhu...tu la nma syag aKu.....hehe.....Oke La....aku pun da ntOk bgt si......nk tdO pnat g dinner...SOk Nk bgUn aWak nk wat brekfaSt ayah n MaSak...:) tata blOg,bloG ..Wink ^.^ :)

Tuesday, 27 December 2011

ayah n Mak sakit...Huhuhu...

ai.....Blog ku..da Lma bgt kn aku x update blog nie....:( bkn ape x smpat Sgt2...huhu....slmanie aku byak abeh kan...msa bsma ayh n mak....huhu....11/12 tggal aku abih li di Nuri...lega rasa nya...lma bgt nk abeh li pun kan..:) da beh lga Sgt2........abeh li aku dikejutkn dgan ayah msuk ospitaL..cbb pyakit strOk die...sKunk ayh da x bole nk ckp cm dLu da lbiH 3 Minggu da ayh x ckp..KdaNg2 aku pulak sDeyh sgt2/...nk wat cena ayh da ley ckp cm dlu.........:'( syum hnya depan ayh,,tP lam aty aku...Nk nges bla tgk ayh..,,aKu taw ayh pun sdeyh sgt sbb dia x leh ckap dah.......kdang2 owg my tgk dia....die sebek...time tu jgk aku pun sdeyh..cian Ayh...:'( pda msa y sma mak k=jugk msuk ospitaL...cuz \taleh Ckp pG tu..,kui 5.30 pg...lpas tu da kol ambUland mak dimasukkan dalm OspitaL skunk Da MsuK...4 ari mak Kt ospital...gilir2 aku dgan ank mnkn aku Jga,,x tahu la kt d`owg ikHlas ke x jga tOk d`owg tu.....akU pun latey sGt bla Pkir hal cene jD,,,dgan LapoRan kOlej lG...x siap...huhu.....pnat sgt.....tp apakah dya........aKu tqus kan juga.......Kolej Pun x lmbt da Msuk......lg bpa mggu ja lg...jgka Bulan 1 msuk.......aku jd bingung sgt Mna dgn...mak spe Nk jga...ayah spa Nk Jga...nan kak akU nk Brslin bulan 1 nie.....Ya aLLaH..ujian apa kah ini :'(akU aRaP...>smua Oke....hope mak pun mkin sHat..bole La tgk2kn ayah...Ya allah kau Berilah tnga y Baek Tuk mak akU ya allh..;'( HOPEFULLY SUMA AKAN BAEK>>>AMIIINNNNNN YA ALLAH>>>

Saturday, 29 October 2011

iduP aku epY skuNk....:)amin...............

akU nan idup aku skuNk..:) my lifE nEWw......for me.....skunK...aku da tada aPa2...nan anas...cuz apa///tu Mlas la nk cta,,,,da Muak la...:|dgaq nma dia poN akU nk MuaK...Nk tulih lg la....fOrget iT!!!! New life...aku skunK..da idup ngn Wan moHd suHaib bt roMani :) so epy with u syG,,,,,,suhaib skunk da brubah...y dlu da baek.....dia tima aku s`adanya....aku arap hgga akhir hayat Ku,,b`sma dia,,,,aku pon arap akU x kn da aty kt Mna2 laki lg lpas nie...yb dlu....kslpan aku jgk....bnda da lama,,,aku pon da x nk pkir bnda y lpas2...aku ckup Bhgia b`sma,,,,suhaiB for Now.....n tuk slamYer,,,akU arap kn...:) akU kn syg dia soanG...n slamaNyer mncntai dia.............:)  mlmnie suhaib kje...huhu :'( x pew so k...aku phem....dia kja bYk...akU poN x nk kong2,,,dia...Kwan2 aku aku tgK d`owg x kong2 pon Bf lpa....lg la dasyat,,,aDee y x mcj lnsung,,akU mcj jgk nan suhaiB.......:) kira suhaib x pnah nk lupa akU...dia just bzy nan kja dia ja..x pew///akU pham...myb kja byk kn...akU pon x Nk tmBh2 strees Dia...kcian dia kn....papy mamy syg sgt2...kt papY taw...:) iloveusomuch papy....

Monday, 24 October 2011

:)

hI......gOD nITe suMua,,,,:) ari kje cm bisa la,,,,g kja apa smua...Blik kJe g uma anas,,,anta bJu Dia,,,,ya allah sdeyH koT.........x pew...nver mind......x tahu plak......mak anas tgk kot tgkap....oMG :'( sdeyh la dok tas mto td.....ngIs Ja tw........bkn apew tkot tgk mka anas td,,,,tu y x tgk tu,,,,tkot dia marah la.....:"(blik tu aku anta mcj at ans ckp smoga dia bhgia,,,,,,,,:'( then dia suh aku Kol dya...aku koL la...ckp.....nan dia...aku ngis je/////.......hurmm.....die tny la..sal apa lah ngis apa smua :( aku diam ...huhuhu.....then kmi ckp2 apa smua theb lx g myg.,,,smua,.,,sdaz2 dewt aku ilang,,,50 KoT,,,,:'(then try la anta mcj aT anas tny dia...dwet da ilang x...a.t uma dia,,,,dia ckp x dew then krdit Beh....:(lpas tu........kui 10 lbih plak....aku kol Lg tny sal dweT tu....then..akU mx ckp nan mak die......:)hehe......yoUr mum,,,mY mam jgk...:) bqu d`angkat ,,,,,maK anas,,,mama aku jGk....:) asa bhGia je kjap....:) Cuz dapt mama,,,,:)wah nk aggap cm mama sya je,,,,,,:) bsa la kruNg kseh syg mak :'( so mnumpang jew,,,at mak anas,,,cbit la sporting ;)...aye adew mama bru.,,hayati nma yerrrr,,,,:)ok kjapp,.,ckp2,,,krdit beh,,,apa x kta,,,,,then,,,,anat mcj at anas suh jga mama,.,,,,,then mcj2 Jp,,,ans kOl....ckp nan die......sja pggil bangcik....die mrah Gyla...hahaha.....:)tp Sewweett....hehe,,,,ckp2...beh kridit.....huhuhuh///bt Gena....bbeH ;a.....p`bualan kmi,.,,tuk mlmnie,,,:)

Sunday, 9 October 2011

lma bgt update :)

wah arinie cm bisa ja....g Kja bqis x g kja...so aku Kna bt kja soang22...lorh....arghh.......:(da la byk kja gyla....manik bju merah pun x beh g.....aduh...nty kna smbung bt bju mlayu pulak n...then bt bunga kt bju drees akU bt tu wana merah :).....y tu x pew Jew........bg akU....:)satu2 la....blja Kan..but aKu kdang2 asew x puas aty ja taw.......nan toke aku tU...aduh Bla la nk beh li nie....da mlaz la.....asew rindu pulak nak blik kolej...:) tp nty bla aku da blik Kolej tada spa da jga aku at kolej...anas pun x da,.....die pun da prgi lam idup aku...die pun x laqat nk wait aku da......huhu...so aku kna cqi teman bqu lah...wlaupun shaib da...aku still asew x percya kt suhaib...akU pun x tatw....walupun die kta syg aku tiap2 ari....tp kdang2 aku cm asew die curang!!huhu.;...whatever lah........:'(akU nk taw sgt spew la ,,,but anas...aku pun x taw bla leh still nan die...skunk.,...akU just cntct die sat2..ja ..........insyllah kot...aku bule jd kwan die...huhu.....aku x nk la...mgharap ans sgt,,,laki sume sma ja....x dew y baeknyerrrr.......i know laki...lah......so x yah nk bt baek sgt kay.....suhaib or Pun anas dua2 owg akU x Cya....sory laH.........:)hope aku kn jmpa laki y baek..amen~

Wednesday, 28 September 2011

toDay kJe...