BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, 31 December 2011

New YeaR :)

ePY nEW YEAr MY BLOg 2.0.1.2 :)raMai sgt kt aloq staq mlm Nie.....td aku da dinner TNB abg ipaq aKu zaIdi.....p la td nan akak aku pe Kan....bgmbq apa smua....:) syOk la jgk ...lpas tu lpa tmbak bunga api apa...lawa koT..blik paDa tu p jlan2 kot pekan saD,,,p kot dtaran Jem gyle koT....;/ x tataq Nk msuk jlan mna...then saMpai jgk la uma....:) tqus kOl saYg sya..dia keje mlam Nie...cInyer.....Koko sya kna qJa...:) hahaha.........hope BtOi la...bKn aPa tKot ;'( sbnaq nyet..pham2 La x Kwin g.......1.1.12 GenaP la 4 tahuN 5 bulan aku berpaSangan degn WAN MOHD SUHAIB BIN ROMANI :) AKu hrap dgaN dia KeKaL waT slmanya,,FoRevEr...:)taw Syang...maMy Syag PaPy sgt2 Taw...insyllah mamy kan Berubah taun nie demi papy...mamy nk pham papy sgt2....mamy tamau khilangn papy..pedih ouh papy...;'( huhu...tu la nma syag aKu.....hehe.....Oke La....aku pun da ntOk bgt si......nk tdO pnat g dinner...SOk Nk bgUn aWak nk wat brekfaSt ayah n MaSak...:) tata blOg,bloG ..Wink ^.^ :)

Tuesday, 27 December 2011

ayah n Mak sakit...Huhuhu...

ai.....Blog ku..da Lma bgt kn aku x update blog nie....:( bkn ape x smpat Sgt2...huhu....slmanie aku byak abeh kan...msa bsma ayh n mak....huhu....11/12 tggal aku abih li di Nuri...lega rasa nya...lma bgt nk abeh li pun kan..:) da beh lga Sgt2........abeh li aku dikejutkn dgan ayah msuk ospitaL..cbb pyakit strOk die...sKunk ayh da x bole nk ckp cm dLu da lbiH 3 Minggu da ayh x ckp..KdaNg2 aku pulak sDeyh sgt2/...nk wat cena ayh da ley ckp cm dlu.........:'( syum hnya depan ayh,,tP lam aty aku...Nk nges bla tgk ayh..,,aKu taw ayh pun sdeyh sgt sbb dia x leh ckap dah.......kdang2 owg my tgk dia....die sebek...time tu jgk aku pun sdeyh..cian Ayh...:'( pda msa y sma mak k=jugk msuk ospitaL...cuz \taleh Ckp pG tu..,kui 5.30 pg...lpas tu da kol ambUland mak dimasukkan dalm OspitaL skunk Da MsuK...4 ari mak Kt ospital...gilir2 aku dgan ank mnkn aku Jga,,x tahu la kt d`owg ikHlas ke x jga tOk d`owg tu.....akU pun latey sGt bla Pkir hal cene jD,,,dgan LapoRan kOlej lG...x siap...huhu.....pnat sgt.....tp apakah dya........aKu tqus kan juga.......Kolej Pun x lmbt da Msuk......lg bpa mggu ja lg...jgka Bulan 1 msuk.......aku jd bingung sgt Mna dgn...mak spe Nk jga...ayah spa Nk Jga...nan kak akU nk Brslin bulan 1 nie.....Ya aLLaH..ujian apa kah ini :'(akU aRaP...>smua Oke....hope mak pun mkin sHat..bole La tgk2kn ayah...Ya allah kau Berilah tnga y Baek Tuk mak akU ya allh..;'( HOPEFULLY SUMA AKAN BAEK>>>AMIIINNNNNN YA ALLAH>>>