BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, 31 December 2011

New YeaR :)

ePY nEW YEAr MY BLOg 2.0.1.2 :)raMai sgt kt aloq staq mlm Nie.....td aku da dinner TNB abg ipaq aKu zaIdi.....p la td nan akak aku pe Kan....bgmbq apa smua....:) syOk la jgk ...lpas tu lpa tmbak bunga api apa...lawa koT..blik paDa tu p jlan2 kot pekan saD,,,p kot dtaran Jem gyle koT....;/ x tataq Nk msuk jlan mna...then saMpai jgk la uma....:) tqus kOl saYg sya..dia keje mlam Nie...cInyer.....Koko sya kna qJa...:) hahaha.........hope BtOi la...bKn aPa tKot ;'( sbnaq nyet..pham2 La x Kwin g.......1.1.12 GenaP la 4 tahuN 5 bulan aku berpaSangan degn WAN MOHD SUHAIB BIN ROMANI :) AKu hrap dgaN dia KeKaL waT slmanya,,FoRevEr...:)taw Syang...maMy Syag PaPy sgt2 Taw...insyllah mamy kan Berubah taun nie demi papy...mamy nk pham papy sgt2....mamy tamau khilangn papy..pedih ouh papy...;'( huhu...tu la nma syag aKu.....hehe.....Oke La....aku pun da ntOk bgt si......nk tdO pnat g dinner...SOk Nk bgUn aWak nk wat brekfaSt ayah n MaSak...:) tata blOg,bloG ..Wink ^.^ :)

Tuesday, 27 December 2011

ayah n Mak sakit...Huhuhu...

ai.....Blog ku..da Lma bgt kn aku x update blog nie....:( bkn ape x smpat Sgt2...huhu....slmanie aku byak abeh kan...msa bsma ayh n mak....huhu....11/12 tggal aku abih li di Nuri...lega rasa nya...lma bgt nk abeh li pun kan..:) da beh lga Sgt2........abeh li aku dikejutkn dgan ayah msuk ospitaL..cbb pyakit strOk die...sKunk ayh da x bole nk ckp cm dLu da lbiH 3 Minggu da ayh x ckp..KdaNg2 aku pulak sDeyh sgt2/...nk wat cena ayh da ley ckp cm dlu.........:'( syum hnya depan ayh,,tP lam aty aku...Nk nges bla tgk ayh..,,aKu taw ayh pun sdeyh sgt sbb dia x leh ckap dah.......kdang2 owg my tgk dia....die sebek...time tu jgk aku pun sdeyh..cian Ayh...:'( pda msa y sma mak k=jugk msuk ospitaL...cuz \taleh Ckp pG tu..,kui 5.30 pg...lpas tu da kol ambUland mak dimasukkan dalm OspitaL skunk Da MsuK...4 ari mak Kt ospital...gilir2 aku dgan ank mnkn aku Jga,,x tahu la kt d`owg ikHlas ke x jga tOk d`owg tu.....akU pun latey sGt bla Pkir hal cene jD,,,dgan LapoRan kOlej lG...x siap...huhu.....pnat sgt.....tp apakah dya........aKu tqus kan juga.......Kolej Pun x lmbt da Msuk......lg bpa mggu ja lg...jgka Bulan 1 msuk.......aku jd bingung sgt Mna dgn...mak spe Nk jga...ayah spa Nk Jga...nan kak akU nk Brslin bulan 1 nie.....Ya aLLaH..ujian apa kah ini :'(akU aRaP...>smua Oke....hope mak pun mkin sHat..bole La tgk2kn ayah...Ya allah kau Berilah tnga y Baek Tuk mak akU ya allh..;'( HOPEFULLY SUMA AKAN BAEK>>>AMIIINNNNNN YA ALLAH>>>

Saturday, 29 October 2011

iduP aku epY skuNk....:)amin...............

akU nan idup aku skuNk..:) my lifE nEWw......for me.....skunK...aku da tada aPa2...nan anas...cuz apa///tu Mlas la nk cta,,,,da Muak la...:|dgaq nma dia poN akU nk MuaK...Nk tulih lg la....fOrget iT!!!! New life...aku skunK..da idup ngn Wan moHd suHaib bt roMani :) so epy with u syG,,,,,,suhaib skunk da brubah...y dlu da baek.....dia tima aku s`adanya....aku arap hgga akhir hayat Ku,,b`sma dia,,,,aku pon arap akU x kn da aty kt Mna2 laki lg lpas nie...yb dlu....kslpan aku jgk....bnda da lama,,,aku pon da x nk pkir bnda y lpas2...aku ckup Bhgia b`sma,,,,suhaiB for Now.....n tuk slamYer,,,akU arap kn...:) akU kn syg dia soanG...n slamaNyer mncntai dia.............:)  mlmnie suhaib kje...huhu :'( x pew so k...aku phem....dia kja bYk...akU poN x nk kong2,,,dia...Kwan2 aku aku tgK d`owg x kong2 pon Bf lpa....lg la dasyat,,,aDee y x mcj lnsung,,akU mcj jgk nan suhaiB.......:) kira suhaib x pnah nk lupa akU...dia just bzy nan kja dia ja..x pew///akU pham...myb kja byk kn...akU pon x Nk tmBh2 strees Dia...kcian dia kn....papy mamy syg sgt2...kt papY taw...:) iloveusomuch papy....

Monday, 24 October 2011

:)

hI......gOD nITe suMua,,,,:) ari kje cm bisa la,,,,g kja apa smua...Blik kJe g uma anas,,,anta bJu Dia,,,,ya allah sdeyH koT.........x pew...nver mind......x tahu plak......mak anas tgk kot tgkap....oMG :'( sdeyh la dok tas mto td.....ngIs Ja tw........bkn apew tkot tgk mka anas td,,,,tu y x tgk tu,,,,tkot dia marah la.....:"(blik tu aku anta mcj at ans ckp smoga dia bhgia,,,,,,,,:'( then dia suh aku Kol dya...aku koL la...ckp.....nan dia...aku ngis je/////.......hurmm.....die tny la..sal apa lah ngis apa smua :( aku diam ...huhuhu.....then kmi ckp2 apa smua theb lx g myg.,,,smua,.,,sdaz2 dewt aku ilang,,,50 KoT,,,,:'(then try la anta mcj aT anas tny dia...dwet da ilang x...a.t uma dia,,,,dia ckp x dew then krdit Beh....:(lpas tu........kui 10 lbih plak....aku kol Lg tny sal dweT tu....then..akU mx ckp nan mak die......:)hehe......yoUr mum,,,mY mam jgk...:) bqu d`angkat ,,,,,maK anas,,,mama aku jGk....:) asa bhGia je kjap....:) Cuz dapt mama,,,,:)wah nk aggap cm mama sya je,,,,,,:) bsa la kruNg kseh syg mak :'( so mnumpang jew,,,at mak anas,,,cbit la sporting ;)...aye adew mama bru.,,hayati nma yerrrr,,,,:)ok kjapp,.,ckp2,,,krdit beh,,,apa x kta,,,,,then,,,,anat mcj at anas suh jga mama,.,,,,,then mcj2 Jp,,,ans kOl....ckp nan die......sja pggil bangcik....die mrah Gyla...hahaha.....:)tp Sewweett....hehe,,,,ckp2...beh kridit.....huhuhuh///bt Gena....bbeH ;a.....p`bualan kmi,.,,tuk mlmnie,,,:)

Sunday, 9 October 2011

lma bgt update :)

wah arinie cm bisa ja....g Kja bqis x g kja...so aku Kna bt kja soang22...lorh....arghh.......:(da la byk kja gyla....manik bju merah pun x beh g.....aduh...nty kna smbung bt bju mlayu pulak n...then bt bunga kt bju drees akU bt tu wana merah :).....y tu x pew Jew........bg akU....:)satu2 la....blja Kan..but aKu kdang2 asew x puas aty ja taw.......nan toke aku tU...aduh Bla la nk beh li nie....da mlaz la.....asew rindu pulak nak blik kolej...:) tp nty bla aku da blik Kolej tada spa da jga aku at kolej...anas pun x da,.....die pun da prgi lam idup aku...die pun x laqat nk wait aku da......huhu...so aku kna cqi teman bqu lah...wlaupun shaib da...aku still asew x percya kt suhaib...akU pun x tatw....walupun die kta syg aku tiap2 ari....tp kdang2 aku cm asew die curang!!huhu.;...whatever lah........:'(akU nk taw sgt spew la ,,,but anas...aku pun x taw bla leh still nan die...skunk.,...akU just cntct die sat2..ja ..........insyllah kot...aku bule jd kwan die...huhu.....aku x nk la...mgharap ans sgt,,,laki sume sma ja....x dew y baeknyerrrr.......i know laki...lah......so x yah nk bt baek sgt kay.....suhaib or Pun anas dua2 owg akU x Cya....sory laH.........:)hope aku kn jmpa laki y baek..amen~

Wednesday, 28 September 2011

toDay kJe...

bisa2 ja..

Tuesday, 20 September 2011

cm biasA ;)

God moning...awL pulaK aqi nie aku tulih blog aku,,,,:) aqi nie g kja Late skit.......cuz g mek kak akU at klnik....smntra wait die kOl tu read bloG dlu Lah....byk aRi DA x tuliH nie...asa qndU pulak kn,,,,,,,,aqi nie oK ja....cm aku nk g akU da lepaS lSeN keta,....:) :) alhmdllah Lega.....tmau pkiq dah....:) lga da hat tu......cma smlm x mcj spa2 pun :'( bowink gyla...suhaaib ada dOwN....anas pulak mrjuk Ngn aku.,.,,,asL??cuz akU ckp jumaat nie x jd koT nk kua...die pun mula mrjuk tqus....kol x angkat...mcJ x eplY...ya aLLah...aku salh kew nan die.....aku bkn x nk kua...nk kua sgt,,.,,tp ari tu da kua.....ckup la.....:( x lqat da Nk kua.......smpai pg nieh..x eply lgsung mcj aku nan kol aku :'( nk ngis pun ada :( huhuhuhu...npew nan die..taw la...mrah at aku pUn...tp jgn La..cmpai cm tu aku sedyH taw dak...:(x beh2 g nie.......aku asa mlas la pulak Nk ciap g kja....:( g kja pon,,,,,bkn buat apa sgt,.,.,,,,bowink y aamt ngn mesin jait X bpa nk elok...nk jait pun jd mlas da aku...haih...qimas btoi la...x lqat taw dak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!x pew la...aku g ciap2 dlu2 la....kunk...akak aku kol pulak kn.....^_*tatata.....akusyangdua2lakiskali :(

Sunday, 18 September 2011

harI kErja ^_*

Hari nie cm biasa ja....bgun aWal g kja....kui 8.30 cm tu la....bqis pun meh mIk aku,,,cmpai ja triffiq ligt....utn Kmpung...da La,,,,mamT bgla Nie...tguq...akU ngt kn apa nyEr...tgk2 lpa g taw....Tayar pncit.....gtaq gyla aku....then g la uma bqis...mama die tLg anta kn G Kja...adOi aT kja pulaK,,,byk Gyla,,Kna bt qja...cemuiH da aku li lma2 Pon,,,adOiiii.......qindu jew nk blik kolej lol :(.......td nk bLik sUhaib my mek at.......tmpat qja aKu.......ya rabbi...k.ina sgja taw bg blik lmbt geam gyla aKu.....haiassh...sgja bg late2....teNsiOn,,,mntanng2 la.....g kja late Td...ayemmm toi......then blik la ngn suhaib......aduih..,.kcian pulak akU at nesLo....oR anaS :( cian die........lpas akU g taw nk blik ngn suhaib jew....die tqus la........x laqt nk mcj aku....wwwaaa....sdeyh bgt lorh...then \blik2 tu aku kol die ckap apa smua ngn die.....lega die Ok ja lpas tu ....cian die...die x mmpu nk tlg akU........die jeles kt suhaib...suhaib sUme ada...die keta pun tada..mtO pun X tda...aKu nges je td time ckp fon.....huhuhu..im sOry anas,,,,x b`mksud nk skitkn aty kamU pun.................then......abih apa smua g myg...then kmas blik apa smua......Mlm nie...suHaib kja.,.,,hope die x la tipu akU...:( aku cma tkot Jee./....die tipu.........aku jgn pkir2 bkn2...tkot gaduh x nk,,,,x nk....huhuhuhuh...DA syg at suhaib n anas...nk wt cm new nieh....22 aku syg..................CANFIUS!!!!!!!!!!! :'(

Friday, 16 September 2011

Happy = jgk La...buT someTimes saD :(

aI....arinie aku tuliH blog aku twO klI.....pG td thEn tgh mlm.,,,Time aKu nk Tdoq...:) exciteD la pulak ada bLog niehh.....leY cita cm2..hahah.....tD aku kua nan Wan Mohd suhaIb mY bF......:) sdap kn nma dia......but owG dia kuqUs sja..x tera Mna PUn,.,,bIsa2 ja..hope aKu da jdoh la nan dia...aku syg dia KeTat2 ouh....tp x bpa nk cya//.:P lgu mna tuh,.,,syg buT x cya,,,hahaha...kdaNg2 la..td Kua kamy tgk waYg cIta hanTu bnceng..nk tgk Qya x jd..but pnuH pulak krUsi kplE,.,,,tmaU lah...sya Nk duk nan syg sya ketat2..hahaha.......rIndu ....1 Mggu x jmpa.....:'( Sad ouh....td g mkn dlu at fourtCouRt...qmai La jgk qni lpa kua....bsa La...Jumaat,,,y X p myg jumaat pUn byk la...kli la nan Laki aku....:P x pa sari ja qni.......aqi Len aku suh p la...hahaha.....Td mkn mOu ja...tkot geMuK...bisa la Kn..dia dok sggut...akU pun sgan maligai la.......:( ksian kt aku..traUma Nk kurUs...huhu...td ok ja.....then lpas tgk wayng..Jlan sad kt bwah...then Wanie Kol kta Nk jmpa............akU nk Jmpa dEpa...tp da suhaib pulak cm bg x bg Jea....:( akU mlas lan nk gduh nan dia,,,,akU pun x jmpa la...DePA....sedEyh oUh :( da lma x Jmpa....then aku suh Wanie n syairah meh.....kt bank isLam..alhmdllah dapt jgk jmpa...depa :'( tu pun kaluT2.....time tu suhaib g mek keta...dn gk la...jmpa dpa...salam2 apa...then blik la.......dan jgk la...bubye Kt Depa....:( Hampa tu ada jgk la....geam kt suhaib pun da,,,da x bg...Owg da qindu nk jmpa...hhuhuhu.....nieh ja tuk mlm nie...Nk tdo da ntok da...LEga sOk cuti ..hahahahaha..zzzzzzzzzzzzzz....nniiiteee........mmuuuuaaaahhh....My stOry MoOn

Thursday, 15 September 2011

Bisa2 ja qNie ...

waH qnie bguN awaK loRh..........kui 6 aku jga,,,tkjuT awal ngt saipa x taw...qnie bgun aWal pun da sbb....G JogIng..nk kUrus la kta kn.......:) insyyllah bula kot.....kurusnYer.....hikhk.....juP g nk Kua ngn suhaiB.....iieei...gEam akU sal sMlm...suke sgt cqI gdUh nan akU............

bhbh