BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, 20 September 2011

cm biasA ;)

God moning...awL pulaK aqi nie aku tulih blog aku,,,,:) aqi nie g kja Late skit.......cuz g mek kak akU at klnik....smntra wait die kOl tu read bloG dlu Lah....byk aRi DA x tuliH nie...asa qndU pulak kn,,,,,,,,aqi nie oK ja....cm aku nk g akU da lepaS lSeN keta,....:) :) alhmdllah Lega.....tmau pkiq dah....:) lga da hat tu......cma smlm x mcj spa2 pun :'( bowink gyla...suhaaib ada dOwN....anas pulak mrjuk Ngn aku.,.,,,asL??cuz akU ckp jumaat nie x jd koT nk kua...die pun mula mrjuk tqus....kol x angkat...mcJ x eplY...ya aLLah...aku salh kew nan die.....aku bkn x nk kua...nk kua sgt,,.,,tp ari tu da kua.....ckup la.....:( x lqat da Nk kua.......smpai pg nieh..x eply lgsung mcj aku nan kol aku :'( nk ngis pun ada :( huhuhuhu...npew nan die..taw la...mrah at aku pUn...tp jgn La..cmpai cm tu aku sedyH taw dak...:(x beh2 g nie.......aku asa mlas la pulak Nk ciap g kja....:( g kja pon,,,,,bkn buat apa sgt,.,.,,,,bowink y aamt ngn mesin jait X bpa nk elok...nk jait pun jd mlas da aku...haih...qimas btoi la...x lqat taw dak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!x pew la...aku g ciap2 dlu2 la....kunk...akak aku kol pulak kn.....^_*tatata.....akusyangdua2lakiskali :(

0 comments: