BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, 29 October 2011

iduP aku epY skuNk....:)amin...............

akU nan idup aku skuNk..:) my lifE nEWw......for me.....skunK...aku da tada aPa2...nan anas...cuz apa///tu Mlas la nk cta,,,,da Muak la...:|dgaq nma dia poN akU nk MuaK...Nk tulih lg la....fOrget iT!!!! New life...aku skunK..da idup ngn Wan moHd suHaib bt roMani :) so epy with u syG,,,,,,suhaib skunk da brubah...y dlu da baek.....dia tima aku s`adanya....aku arap hgga akhir hayat Ku,,b`sma dia,,,,aku pon arap akU x kn da aty kt Mna2 laki lg lpas nie...yb dlu....kslpan aku jgk....bnda da lama,,,aku pon da x nk pkir bnda y lpas2...aku ckup Bhgia b`sma,,,,suhaiB for Now.....n tuk slamYer,,,akU arap kn...:) akU kn syg dia soanG...n slamaNyer mncntai dia.............:)  mlmnie suhaib kje...huhu :'( x pew so k...aku phem....dia kja bYk...akU poN x nk kong2,,,dia...Kwan2 aku aku tgK d`owg x kong2 pon Bf lpa....lg la dasyat,,,aDee y x mcj lnsung,,akU mcj jgk nan suhaiB.......:) kira suhaib x pnah nk lupa akU...dia just bzy nan kja dia ja..x pew///akU pham...myb kja byk kn...akU pon x Nk tmBh2 strees Dia...kcian dia kn....papy mamy syg sgt2...kt papY taw...:) iloveusomuch papy....

Monday, 24 October 2011

:)

hI......gOD nITe suMua,,,,:) ari kje cm bisa la,,,,g kja apa smua...Blik kJe g uma anas,,,anta bJu Dia,,,,ya allah sdeyH koT.........x pew...nver mind......x tahu plak......mak anas tgk kot tgkap....oMG :'( sdeyh la dok tas mto td.....ngIs Ja tw........bkn apew tkot tgk mka anas td,,,,tu y x tgk tu,,,,tkot dia marah la.....:"(blik tu aku anta mcj at ans ckp smoga dia bhgia,,,,,,,,:'( then dia suh aku Kol dya...aku koL la...ckp.....nan dia...aku ngis je/////.......hurmm.....die tny la..sal apa lah ngis apa smua :( aku diam ...huhuhu.....then kmi ckp2 apa smua theb lx g myg.,,,smua,.,,sdaz2 dewt aku ilang,,,50 KoT,,,,:'(then try la anta mcj aT anas tny dia...dwet da ilang x...a.t uma dia,,,,dia ckp x dew then krdit Beh....:(lpas tu........kui 10 lbih plak....aku kol Lg tny sal dweT tu....then..akU mx ckp nan mak die......:)hehe......yoUr mum,,,mY mam jgk...:) bqu d`angkat ,,,,,maK anas,,,mama aku jGk....:) asa bhGia je kjap....:) Cuz dapt mama,,,,:)wah nk aggap cm mama sya je,,,,,,:) bsa la kruNg kseh syg mak :'( so mnumpang jew,,,at mak anas,,,cbit la sporting ;)...aye adew mama bru.,,hayati nma yerrrr,,,,:)ok kjapp,.,ckp2,,,krdit beh,,,apa x kta,,,,,then,,,,anat mcj at anas suh jga mama,.,,,,,then mcj2 Jp,,,ans kOl....ckp nan die......sja pggil bangcik....die mrah Gyla...hahaha.....:)tp Sewweett....hehe,,,,ckp2...beh kridit.....huhuhuh///bt Gena....bbeH ;a.....p`bualan kmi,.,,tuk mlmnie,,,:)

Sunday, 9 October 2011

lma bgt update :)

wah arinie cm bisa ja....g Kja bqis x g kja...so aku Kna bt kja soang22...lorh....arghh.......:(da la byk kja gyla....manik bju merah pun x beh g.....aduh...nty kna smbung bt bju mlayu pulak n...then bt bunga kt bju drees akU bt tu wana merah :).....y tu x pew Jew........bg akU....:)satu2 la....blja Kan..but aKu kdang2 asew x puas aty ja taw.......nan toke aku tU...aduh Bla la nk beh li nie....da mlaz la.....asew rindu pulak nak blik kolej...:) tp nty bla aku da blik Kolej tada spa da jga aku at kolej...anas pun x da,.....die pun da prgi lam idup aku...die pun x laqat nk wait aku da......huhu...so aku kna cqi teman bqu lah...wlaupun shaib da...aku still asew x percya kt suhaib...akU pun x tatw....walupun die kta syg aku tiap2 ari....tp kdang2 aku cm asew die curang!!huhu.;...whatever lah........:'(akU nk taw sgt spew la ,,,but anas...aku pun x taw bla leh still nan die...skunk.,...akU just cntct die sat2..ja ..........insyllah kot...aku bule jd kwan die...huhu.....aku x nk la...mgharap ans sgt,,,laki sume sma ja....x dew y baeknyerrrr.......i know laki...lah......so x yah nk bt baek sgt kay.....suhaib or Pun anas dua2 owg akU x Cya....sory laH.........:)hope aku kn jmpa laki y baek..amen~