BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, 9 October 2011

lma bgt update :)

wah arinie cm bisa ja....g Kja bqis x g kja...so aku Kna bt kja soang22...lorh....arghh.......:(da la byk kja gyla....manik bju merah pun x beh g.....aduh...nty kna smbung bt bju mlayu pulak n...then bt bunga kt bju drees akU bt tu wana merah :).....y tu x pew Jew........bg akU....:)satu2 la....blja Kan..but aKu kdang2 asew x puas aty ja taw.......nan toke aku tU...aduh Bla la nk beh li nie....da mlaz la.....asew rindu pulak nak blik kolej...:) tp nty bla aku da blik Kolej tada spa da jga aku at kolej...anas pun x da,.....die pun da prgi lam idup aku...die pun x laqat nk wait aku da......huhu...so aku kna cqi teman bqu lah...wlaupun shaib da...aku still asew x percya kt suhaib...akU pun x tatw....walupun die kta syg aku tiap2 ari....tp kdang2 aku cm asew die curang!!huhu.;...whatever lah........:'(akU nk taw sgt spew la ,,,but anas...aku pun x taw bla leh still nan die...skunk.,...akU just cntct die sat2..ja ..........insyllah kot...aku bule jd kwan die...huhu.....aku x nk la...mgharap ans sgt,,,laki sume sma ja....x dew y baeknyerrrr.......i know laki...lah......so x yah nk bt baek sgt kay.....suhaib or Pun anas dua2 owg akU x Cya....sory laH.........:)hope aku kn jmpa laki y baek..amen~

0 comments: